DE CE SĂ CUMPERI O CHEIE PENTRU ACTIVAREA UNUI SISTEM DE OPERARE WINDOWS SAU A UNEI APLICAȚII OFFICE?

În primul rând beneficiezi de un pret mic, pe lângă cheia / cheile de activare cumpărate de la noi, primești și suport în vederea instalării și activării acestora, acest aspect poate fi considerat ca fiind un serviciu de care beneficiază clienții nostri.

Așadar majoritatea cumpăratorilor, în baza suportului oferit, reușesc în proporție de peste 80% să iși instaleze și / sau să iși activeze singuri software-ul instalat, rezulând astfel o economie semnificativă în buget.

AVANTAJE SI FLEXIBILITATE

 • Consultanță completă de activare, care are ca rezultat soluții software eficiente din punct de vedere al costurilor.

 • Se ofera un portofoliu larg de produse software din care puteți alege – în special în categoria cheilor de activare permanente Microsoft.

 • Toate produsele și serviciile oferite se bazează pe nevoile clienților.

 • Clienții pot economisi pana la 90% prin activare sau upgrade software.

 • Procesul de cumpărare este rapid si securizat, ceea ce înseamnă că este posibil să vă aveți produsele în timp scurt!

 • Beneficii si numeroase avantaje (de exemplu, asistență personală dedicată, prețuri speciale pentru proiecte și multe altele).

DETALII ÎN LEGATURĂ CU PRODUSELE OFERITE

Prin SISTEM DE OPERARE se înţelege un ansamblu de programe care gestionează activitatea calculatorului. Aceasta înseamnă că, în esenţă gestionează resursele calculatorului şi asigură o interfaţa prietenoasă cu utilizatorul, printre avantajele achizitiei unei chei de activare Microsoft Windows se pot enumera:

 • Activând un sistem de operare primești constant îmbunătățiri, în ultimii ani versiunile de windows fiind concepute să simplifice procesele de actualizare.

 • Un sistem de operare simplifică gestionarea identității, a dispozitivelor și a aplicațiilor, astfel încât să vă puteți concentra asupra nevoilor personale sau a afacerii dvs.

 • Desktopul la distanță vă permite să deblocați și să accesați în mod virtual propriul computer – toate fișierele, folderele și aplicațiile – de pe orice dispozitiv, prin internet.

 • Funcții noi și soluții de securitate actualizate vă sunt puse la dispoziție în mod regulat, fără costuri suplimentare.

Microsoft Office sau MS Office este o suită de programe de birou create de firma Microsoft Corporation în vederea valorificării la maximum a potențialului de scriere, de concepere sau prezentare în mod profesionist a unor activități precum cele de la scoală sau la locul de muncă, printre principalele avantaje se regăsesc:

 • La muncă sau poate acasă dați-vă dvs. și familiei dvs. șansa de a excela.

 • Scrieți cu încredere în documente, în e-mailuri și pe web. Cu caracteristicile care vă ajută să vă perfecționați ortografia, gramatica și stilul, permiteți ca Editorul Microsoft să devină asistentul dvs. de scriere inteligent.

 • Obțineți sugestii în limbi diferite. Acum beneficiați de ajutor gratuit cu noțiunile de bază despre ortografie, gramatică și semne de punctuație. Primiți feedback avansat pentru gramatică și stilistică în legătură cu claritatea, concizia, caracterul formal, vocabularul și alte caracteristici premium

Suita Microsoft Office

(Bineînțeles sunt oferte /pachete de la Microsoft care cuprind numai o parte din aceste programe)