Licenta Windows 10 Professional N Retail

35,00lei

 

Descriere

Licenta Windows 10 Professional N Retail

Destinat persoanelor fizice si juridice.

Ce primesti dupa ce faci comanda

 • – Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
 • – Cheie/cod-ul de activare este livrata electronic pe e-mail
 • – Suport tehnic pe e-mail in cazul in care doriti instalarea sistemului de operare in regie proprie.

 

  Detalii Windows 10 Professional N Retail

  • „N” – varianta pentru Europa si activeaza doar versiunile instalate de Windows 10 Pro N
  • Cheie de activare de tip Retail
  • Valabilitate: Fara data de expirare
  • Tipul cheii: Certificat electronic
  • Arhitectura: 32/64 biti
  • Metoda activare: Online
  • Recomandam activarea in 30 zile de la achizitie

   

  Windows 10 Professional N Retail include aplicatii incorporate grozave, precum Harti, Fotografii, E-mail si Calendar, Muzica, Filme si TV.

  Windows 10 Professional N Retail

  Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft populare. Windows 10 Pro aduce înapoi windowsul deja stiut si încorporează îmbunătătiri semnificative. Fiind cel mai rapid sistem de operare Microsoft până în prezent, Windows 10, de asemenea, vine cu un sistem de securitate actualizat pentru a ajuta la protejarea sistemului de software rău intentionat.

  Windows 10 Professional N Retail

  Windows 10 Pro N este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. MS Windows 10 Pro N poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Windows 10 Pro N va ofera impreuna cu functiile sale suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesionistiilor.

  Noul sistem de operare Windows 10 Pro N iese in evidenta, la fe ca si predecesorii sai din seria Microsoft “Pro”, cu o interfata moderna si usor de utilizat. Este compatibil cu toate dispozitivele si proprietatile acestora. Cerintele pentru sistem ale lui Windows 10 Professional N nu au fost modificate in comparatie cu versiunile precedente Windows 7 si Windows 8.1, astfel MS Windows 10 Pro N poate fi rulat fara probleme pe calculatoare mai vechi, fiind un beneficiu clar pentru orice afacere care doreste sa treaca pe acest nou sistem de operare.

  Caracteristici noi in sistemul de operare Windows 10 Pro N

  Sistemul de operare Windows 10 Professional N ofera utilizatorilor sai diferite  functii business precum Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, Enterprise Mode pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, Assigned Access 8.1 si Hyper-V Client. In afara acestor functii profesionale, sistemul de operare Win 10 Pro contine si caracteristici sau programe universale:

  • Cortana: un asistent personal inteligent care se va dovedii un ajutor valoros in activitatile zilnice si pe care va fii o placere sa il cunoasteti
  • Microsoft Edge: noul browser pentru internet care inlocuieste vechiul Internet Explorer
  • Recunoastere faciala si acces biometric: scanarea amprentei degetului sau a fetei, daca echipamentul necesar este disponibil
  • Continuum: modul dedicat pentru tableta si dispozitive touch
  • Windows Holographic: platforma pentru ochelarii HoloLens(realitate agumentata)

  Sistemul de operare Windows 10 Professional N Retail include si aplicatii pentru calendar, e-mail, muzica, fotografii sau video. O alta inovatie pe care acest sistem de operare o introduce in materie de grafica este noul DirectX 12, ca va ofera suportul grafic necesar pentru rularea celor mai noi jocuri si aplicatii care necesita procesare grafica de ultima generatie. Cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro aveti posibilitatea de a va alatura Azure Active Directory, un director bazat cloud si un serviciu pentru gestionarea identitatii. Inregistrarea rapida ofera utilizatorilor acces la numeroase aplicatii Cloud-SaaS precum DropBox, Office 365 sau Concur.

  Functii actualizate in cadrul sistemului de operare Windows 10 Pro N

  La fel ca si in editia Home, acest sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro a beneficiat de un meniu Start modificat. Acum va ofera in afara de meniul Start clasic si o portiune cu ferestre care poate fi personalizata in functie de preferinte. Dekstopul are si el functii noi care permit plasarea mai multor dekstopuri virtuale pentru diferite aplicatii. Vi se mai ofera in acest sistem de operare MS Windows 10 Pro si acces la magazinul Windows Business Store.

  Suport profesionist pentru calculatoare cu Microsoft Windows 10 Pro N

  Pe viitor, Windows va functiona sub forma de serviciu, astfel ca Windows 10 nu va mai fi urmat de alte versiuni. Din cauza acestui motiv, Microsoft nu s-a axat numai pe optimizarea sistemului si corectarea greselilor. Prinicipiul Windows ca si serviciu include noi caracteristici care nu vor fi disponibile la momentul achizitionarii produslui, ci vor fi puse la dispozitia clientilor treptat. In consecinta Windows 10 va fi imbunatatit si v-a primi actualizari permanente.

  Despre software utilizat anterior:Windows 10 Professional N Retail

  Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

  Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante. Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici.

  Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

  Windows 10 Professional N Retail – CERINȚE DE SISTEM

   Platforma Windows
   Cerinte sistem de operare Windows 10
   Procesor Procesor sau SoC de 1GHz sau mai rapid
   Memorie 1 GB pentru 32-Bit sau 2 GB pentru 64-Bit
   Hard disk 16 GB pentru versiunea 32-Bit- sau 20 GB pentru versiunea 64-Bit
   Placa Video DirectX 9 sau mai nou cu driver WDDM 1.0

   Fisierul de instalare se va descarca de pe site-ul Microsoft de la adresa:    https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10

   Alte produse din categoria Windows

   Recenzii

   Nu există recenzii până acum.

   Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Windows 10 Professional N Retail”