Licenta Windows 10 Enterprise

57,00lei

Categorie:

Descriere

Licenta Windows 10 Enterprise

Ce primesti dupa ce faci comanda

– Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
– Licenta, cheia/cod-ul de activare este livrata electronic prin e-mail
– Suport tehnic pe e-mail in cazul in care doriti instalarea sistemului de operare in regie proprie.

Detalii licenta

– Valabilitate: Fara data de expirare
– Tipul licentei: Certificat electronic
– Arhitectura: 32/64 biti
– Metoda de instalare: Fisierul de instalare se va descarca de pe site-ul Microsoft  https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10
– Metoda activare: Online
– Recomandam activarea in 30 zile de la achizitie

Informatii produs „Windows 10 Enterprise”

Windows 10 Enterprise este o versiune special concepută pentru companii a noului sistem de operare Microsoft. Această versiune contine, în afară functiile incluse în Windows 10 Pro, si alte caracteristici care simplifică activitatea de zi cu zi, permitându-vă să lucrati mai eficient. Prin compatibilitatea cu dispozitivele tactile, sunteti mai flexibil decât oricând si puteti să vă concentrati asupra ideilor în aproape orice loc.

Interfata modernă si usor de utilizat vă permite să lucrati intuitiv, iar meniul Start la care s-a revenit oferă claritatea necesară. Windows 10 Enterprise se adaptează automat la orice dispozitiv si la proprietătile individuale ale acestuia. Astfel se diferentiază, de exemplu, vizualizarea pe un PC desktop fată de vizualizarea pe o tabletă.

Cerintele de sistem aproape nemodificate asigură faptul că puteti utiliza Windows 10 Enterprise pe dispozitive mai vechi si că nu este necesar hardware nou pentru ca sistemul să functioneze stabil.

Aplicatii incluse precum Harti, Fotografii, E-mail si Calendar, Muzica, Filme si TV.

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft populare. Windows 10 aduce înapoi windowsul deja stiut si încorporează îmbunătătiri semnificative. Fiind cel mai rapid sistem de operare Microsoft până în prezent, Windows 10, de asemenea, vine cu un sistem de securitate actualizat pentru a ajuta la protejarea sistemului de software rău intentionat.

Caracteristici speciale în editia Windows 10 Enterprise

• „DirectAcces“ pentru accesul transparent si sigur al angajatilor mobili la reteaua corporativă
• „AppLocker“ este succesorul extins Microsoft al Software Restriction Policies (SRP), cu care administratorii pot preveni lansarea sau instalarea unor software-uri nedorite
• „Branch Cache“, care necesită un Windows Server 2012 sau mai recent, verifică, înainte de a accesa un fisier stocat pe un server de la distantă, dacă nu a fost deja stocată intermediar o copie identică pe un PC local mai rapid
• „Device Guard“ vă permite să setati surse de aplicatii admisibile
• „Windows To Go” vă permite să instalati Windows 10 Enterprise pe un stick USB

Windows 10 Enterprise, solutia completă pentru întreprinderi

În plus fată de aceste caracteristici exclusive, Windows 10 Enterprise oferă si alte caracteristici corporative, cum ar fi accesarea domeniilor, gestionarea politicilor de grup, BitLocker, modul corporativ pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, acces dedicat 8.1, precum si un client Hyper-V. Desigur, Windows 10 Enterprise, dispune de asemenea de toate noile caracteristici, cum ar fi asistentul lingvistic Cortana, noul browser de Internet Microsoft Edge, modul Continuum pentru dispozitive tactile, precum si recunoasterea facială si a amprentelor digitale, pentru sigurantă sporită.
Programe uzuale pentru e-mail, calendar, muzică, fotografii si clipuri video precum si noul DirectX 12 pentru optimizare grafică sunt, de asemenea, incluse în sistemul de operare Windows 10 Enterprise. În plus, în versiunea Microsoft Windows 10 Enterprise există posibilitatea de acces la serviciul cloud de gestionare a listelor si identitătii Azure Active Directory. Cu ajutorul unei singure înregistrări, utilizatorii obtin astfel acces la numeroase aplicatii cloud SaaS, cum ar fi Dropbox, Office 365 si Concur.

Suport IT profesional prin intermediul Windows 10 Enterprise
Windows va actiona în viitor mai mult decât un serviciu, motiv pentru care nu mai sunt planificate alte versiuni după Windows 10. Dar Microsoft nu se concentrează doar pe optimizarea sistemului si remedierea defectiunilor. Principiul „Windows ca serviciu“ include, de asemenea, si caracteristici noi, care nu erau incluse încă în momentul achizitiei. Astfel, Windows 10 Enterprise este extins si îmbunătătit în mod constant.

Alte informatii

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante.

Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Platformă: Windows
Sistem de operare suportat: Windows 10
Procesor: Procesor sau SoC cu cel putin 1 GHz
Memorie de lucru: 1 GB pentru 32 de biti sau 2 GB pentru 64 de biti
Spatiu pe disc: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biti sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biti
Placă grafică: DirectX 9 sau superior cu driver WDDM 1.0

CARACTERISTICI WINDOWS 10 ENTERPRISE
Denumire:
Windows 10
Tip utilizator:
Desktop
Tip licenta:
Licenta RETAIL
Utilizare:
Windows 10
Numar Utilizatori:
1 Utilizator
Interfata:
Limba Engleza
Arhitectura:
32 biti
64 biti

 

Alte produse din categoria Windows

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Windows 10 Enterprise”