Licenta Windows 11 Pro si Office 2021 Pro Plus

78,00lei

Categorie:

Descriere

Licenta Windows 11 Pro si Office 2021 Pro Plus

Destinat persoanelor fizice si juridice.

Ce primesti dupa ce faci comanda:

  • Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
  • Cheile/cod-urile de activare sunt livrate electronic prin e-mail
  • Suport tehnic pe e-mail in cazul in care doriti instalarea in regie proprie.

Metoda de instalare

  • Instalare prin descarcare softurilor direct de pe pagina Microsoft

Detalii Licente Windows 11 Pro si Office 2021 Pro:

  • Tipul: Certificat electronic
  • Arhitectura: 32/64 biti
  • Metoda activare: Online
  • Recomandam activarea in 30 zile de la achizitie

Verificați compatibilitatea Windows 11

Folosiți aplicația Controlul integrității calculatorului pentru a vedea dacă PC-ul dvs. actual poate rula Windows 11.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA CONTROLUL INTEGRITĂȚII CALCULATORULUI  

VEDEȚI CERINȚELE MINIME DE SISTEM 

O nouă experiență Windows, care vă apropie mai mult de persoanele și de lucrurile pe care le îndrăgiți.

Licente Windows 11 Pro si Office 2021

Cu Windows 11 beneficiați de o nouă perspectivă

Windows 11 asigură un spațiu calm și creativ în care vă puteți urma pasiunile printr-o experiență nouă. De la un meniu Start împrospătat la noi modalități de a interacționa cu persoanele, noutățile, jocurile și conținutul preferate – Windows 11 reprezintă locul în care puteți să gândiți, să vă exprimați și să creați în mod natural.

Maximizați productivitatea

Accesați toate aplicațiile de care aveți nevoie și faceți multitasking cu ușurință cu instrumente precum Aliniere aspecte, Desktopuri și o nouă experiență de reandocare mai intuitivă.

Noi modalități de interacțiune

Interacționați instantaneu cu persoanele dragi direct de pe desktop, cu Microsoft Teams. Sunați-le sau discutați prin chat în mod gratuit, indiferent cu ce dispozitiv se conectează acestea.1

Conținutul dvs., selectat de dvs.

Cu Microsoft Edge și o multitudine de widgeturi dintre care puteți alege, puteți fi la curent rapid cu noutățile, informațiile și divertismentul care contează cel mai mult pentru dvs.2 Găsiți cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie și serialele pe care vă place să le urmăriți în noul Microsoft Store.

Windows 11 Pro si Office 2021 Pro

Ce este nou in Office 2021

În Office 2021 veți găsi noi caracteristici de coautor, instrumente de king, tipuri de date, funcții, instrumente de traducere și editare, grafice de mișcare, caracteristici de accesibilitate și multe altele! Consultați ce este disponibil astăzi.

Coautorarea documentelor

Cu ajutorul coautorării în timp real, puteți lucra cu alte persoane în același document în același timp. Nu este necesar să trimiteți note sau mesaje de e-mail suplimentare, deoarece toată lumea va fi notificată atunci când un fișier este actualizat.

Colaborarea mai bună cu comentarii moderne

Aveți control asupra momentul în care trimiteți comentarii co-autorilor și fiți productivi cu o experiență unitară de comentarii între Word, Excel și PowerPoint.

A ști cine se află în documentul dvs.

Vedeți cine mai lucrează cu dvs. și unde se află în document. Veți găsi această experiență în Word, în Excel cu PowerPoint.

Reîmprospătare vizuală

Lucrul cu o experiență De început modernizată și file nou reîmprospătate din panglică. Experimentați un stil curat, clar cu pictograme monoline, paletă de culori neutre și colțuri mai atenuate ale ferestrelor. Aceste actualizări comunică acțiunea și furnizează caracteristici cu elemente vizuale simple.

Matrice dinamice

Scrieți o formulă și returna o matrice de valori. Accelerați calculele și detaliile cu șase funcții noi: FILTER, SORT, SORTBY, UNIQUE, SEQUENCE și RANDARRAY.

Funcția XMATCH

Funcția XMATCH caută un element specificat într-o matrice sau o zonă de celule, apoi returnează poziția relativă a elementului. De asemenea, puteți utiliza XMATCH pentru a returna o valoare într-o matrice.

Reluare cerneală – Animație de diapozitiv pentru obiectul Cerneală

Acum puteți să aplicați noua animație Reluare sau Derulare înapoi la cerneală și să obțineți efectul de desen direct în prezentările dvs. Puteți ajusta temporizării acestor animații pentru a fi mai rapidă sau mai lentă, pentru a se potrivi experienței dorite.

Îmbunătățiți înțelegerea cu Focalizarea pe linie

Vă deplasați printr-un document în Word rând cu rând, fără distragerea atenției. Ajustați focalizarea pentru a pune un, trei sau cinci rânduri în vizualizare odată.

Fila Desenare actualizată

Accesați și modificați rapid culoarea tuturor instrumentelor dvs. de king într-un singur loc.

Simplificați modul în care lucrați cu cerneala utilizând noile adăugiri de tabulatoripentru Desenare: Radierăpunct, Riglă și Lasou.

Alegeți culoarea perfectă

Pe baza feedbackului dvs., am adăugat un câmp de intrare nou în caseta de dialog Culori pentru valorile culorilor Hex. Acum nu va trebui să petreceți timp convertind valorile în culori Hex în valori RGB.

Pentru orice proprietate în care puteți defini o culoare, acum puteți introduce o valoare de culoare Hex în caseta Hex, de exemplu, #0F4C81 sau 444.

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante. Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici.

Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

CERINȚE WINDOWS 11 PRO:
Procesor1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un procesor pe 64 de biți compatibil sau sistem pe cip (SoC)
MemorieMemorie RAM de 4 GB
StocareDispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mult
Firmware de sistemCapacitate UEFI, Bootare sigură. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.
TPMTrusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.
Conexiune la internetSunt necesare un cont Microsoft și conectivitate la internet pentru configurare în Windows 11 Home
CERINȚE OFFICE 2021 PRO PLUS:
Procesorprocesor dual core de 1,6 GHz
Sistem de operareWindows 11 sau Windows 10
Memorie4 GB (64 de biți), 2 GB (32 de biți) RAM
Spațiu pe hard diskSpațiu disponibil pe disc de 4 GB
AfișajRezoluție 1024 x 768
Placă graficăPlacă grafică compatibilă cu DirectX 10 pentru accelerare hardware pentru grafică

Cauti si alte produse din categoria pachete?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Windows 11 Pro si Office 2021 Pro Plus”