Licenta Windows 7 Home Premium

26,00lei

Descriere

Licenta Windows 7 Home Premium

Ce primesti dupa ce faci comanda

– Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
– Cheia/cod-ul de activare  pentru licenta Windows 7 Home Premium este livrata prin e-mail
– Suport tehnic pe e-mail in cazul in care doriti instalarea sistemului de operare in regie proprie.

Producător: Microsoft
Lansat pe: 22-10-2009
Platforma: Windows 7
Format: Cheie digitală pentru o singură folosintă
Compatibilitate: 32-bit si 64-bit

Licenta Windows 7 Home Premium

Despre licenta Windows 7 Home Premium

Licenta Windows 7 Home Premium facilitează crearea unei rețele de acasă și partajarea tuturor fotografiilor, videoclipurilor și muzicii preferate. Puteți chiar să urmăriți televiziunea, să întrerupeți, să derulați înapoi și să înregistrați (este posibil să aveți nevoie de un tuner TV difuzat). Obțineți cea mai bună experiență de divertisment cu Windows 7 Home Premium.

Simplificați computerul cu noi funcții de navigare precum Aero Shake, Jump Lists și Snap. Puteți personaliza Windows pentru a arăta și a simți cum doriți, schimbând temele și programele din bara de activități. Configurarea unei rețele de domiciliu și conectarea la imprimante și dispozitive este mai ușoară ca niciodată.

Licenta Windows 7 Home Premium acceptă cele mai recente hardware și software.

Windows 7 Home Premium este conceput pentru a profita din plin de hardware-ul și memoria computerului pe 64 de biți pentru a vă ajuta computerul să dormă și să reia mai repede. Conectarea la rețele fără fir este rapidă și ușoară. Puteți gestiona cu ușurință multe programe deschise, documente și ferestre ale browserului cu miniaturi și previzualizări pe ecran complet ale ferestrelor deschise.

Deschideți fișierele și găsiți computerul mai repede cu tava îmbunătățită. Puteți fixa cu ușurință programele utilizate frecvent în bara de activități și să le lansați cu un singur clic.

În  Windows 7 Home Premium, configurarea conexiunilor wireless este mai ușoară cu conexiuni consistente, cu un singur clic, la rețelele disponibile, indiferent dacă aceste rețele sunt Wi-Fi, bandă largă mobilă, dial-up sau VPN corporativ. Conectați computerele Windows 7 la o rețea de domiciliu cu doar patru clicuri și puteți accesa cu ușurință fotografii individuale, muzică și fișiere – chiar partajați imprimante – cu HomeGroup.

Windows 7  este conceput pentru a răspunde mai rapid la comenzi și pentru a contribui la creșterea fiabilității computerului.
Acest produs este un cod digital online. Vom livra la adresa dvs. de e-mail înregistrată în câteva ore lucrătoare de la plasarea comenzii.

Licenta Windows 7 Home Premium

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante.

Furnizorii nostri răscumpără aceste licente astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este!

Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Cerinte de sistem licenta Windows 7 Home Premium
‣ Procesor necesar: Procesor de 1 GHz sau mai rapid
‣ Memorie necesară: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
‣ Spaţiu necesar pe hard disk: 16 GB (32-bit); 20 GB (64 bit)
‣ Necesar Ecran: 800 x 600 rezolutia ecranului sau mai mare
‣ Placa video necesara: Procesor grafic DirectX ® 9 cu driver WDDM
‣ Conectivitate necesară: Acces la internet (se pot aplica taxe)

Cheia trebuie activata in maxim 30 de zile de la achizitie.

Alte produse din categoria Windows

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Windows 7 Home Premium”