Reduceri!

Licenta Windows 11 Pro

Prețul inițial a fost: 29,00lei.Prețul curent este: 25,00lei.

Descriere

Cheie activare licenta Windows 11 Pro

Destinat persoanelor fizice si juridice.

Ce primesti dupa ce faci comanda:

  • Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
  •  Cheie/cod-ul de activare este livrata electronic prin e-mail
  • Suport tehnic pe e-mail in cazul in care doriti instalarea sistemului de operare in regie proprie.

 

Metoda de instalare:

  • Instalare prin descarcare sistem de operare Windows 11 direct de pe pagina Microsoft
  • Upgrade de la Windows 10 Pro la Windows 11 Pro prin programul „Windows insider”, necesita un cont Microsoft.

 

Detalii produs Licenta Windows 11 Pro:

  • Valabilitate: Fara data de expirare
  • Tipul cheii: Certificat electronic
  • Arhitectura: 64 biti
  • Metoda activare: Online
  • Recomandam activarea in 30 zile de la achizitie


Folosiți aplicația Controlul integrității calculatorului pentru a vedea dacă PC-ul dvs. actual poate rula Windows 11.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA CONTROLUL INTEGRITĂȚII CALCULATORULUI 

VEDEȚI CERINȚELE MINIME DE SISTEM 

Licenta Windows 11


O nouă experiență Windows, care vă apropie mai mult de persoanele și de lucrurile pe care le îndrăgiți.

Beneficiați de o nouă perspectivă

Windows 11 asigură un spațiu calm și creativ în care vă puteți urma pasiunile printr-o experiență nouă. De la un meniu Start împrospătat la noi modalități de a interacționa cu persoanele, noutățile, jocurile și conținutul preferate – Windows 11 reprezintă locul în care puteți să gândiți, să vă exprimați și să creați în mod natural.

Maximizați productivitatea

Accesați toate aplicațiile de care aveți nevoie și faceți multitasking cu ușurință cu instrumente precum Aliniere aspecte, Desktopuri și o nouă experiență de reandocare mai intuitivă.

Noi modalități de interacțiune

Interacționați instantaneu cu persoanele dragi direct de pe desktop, cu Microsoft Teams. Sunați-le sau discutați prin chat în mod gratuit, indiferent cu ce dispozitiv se conectează acestea.1

Conținutul dvs., selectat de dvs.

Cu Microsoft Edge și o multitudine de widgeturi dintre care puteți alege, puteți fi la curent rapid cu noutățile, informațiile și divertismentul care contează cel mai mult pentru dvs.2 Găsiți cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie și serialele pe care vă place să le urmăriți în noul Microsoft Store.

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante.

Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Acestea sunt cerințele minime de sistem pentru instalare si activare licenta Windows 11 Pro pe un PC. Dacă dispozitivul dvs. nu îndeplinește aceste cerințe, este posibil să nu puteți instala licenta Windows 11 Pro pe dispozitiv, caz în care ați putea avea în vedere să achiziționați un nou PC.

Dacă nu sunteți sigur că PC-ul îndeplinește aceste cerințe, puteți consulta producătorul de echipamente originale (OEM) care a fabricat PC-ul sau, dacă dispozitivul rulează deja Windows 10, puteți utiliza aplicația Controlul integrității calculatorului pentru a evalua compatibilitatea. Rețineți că această aplicație nu verifică afișajul sau placa grafică, deoarece majoritatea dispozitivelor compatibile îndeplinesc cerințele respective, menționate mai jos.

Procesor1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un procesor pe 64 de biți compatibil sau sistem pe cip (SoC)
MemorieMemorie RAM de 4 GB
StocareDispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mult
Firmware de sistemCapacitate UEFI, Bootare sigură. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.
TPMTrusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.
Conexiune la internetSunt necesare un cont Microsoft și conectivitate la internet pentru configurare în Windows 11 Pro
Alte produse din categoria Windows

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Windows 11 Pro”