Licenta Office Pro Plus 2019 – Activare Online

35,00lei

Categorie:

Descriere

Licenta Office Pro 2019

Ce primesti dupa ce faci comanda

– Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
– Licenta, cheie/cod-ul de activare este livrata electronic prin e-mail
– Tutorial asistenta la instalare

Metoda de instalare

– Fisierul de instalare pentru Office Profesional plus 2019 se va descarca de pe site-ul Microsoft conform instructiunilor primite pe e-mail.
– Activarea se face online prin centrul automat de activare al Microsoft

Obtineti totul cu Office Profesional Plus 2019. Luati productivitatea la nivelul următor cu cea mai nouă versiune de aplicatii Office clasice. Office 2019 vine cu noi instrumente de cerneală, tipuri de date, functii, instrumente de traducere si editare, grafică de miscare si modalităti mai inovatoare de a lucra eficient!

Licenta Microsoft Office Pro 2019

Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office

Pentru studentii si familiile care doresc versiuni clasice Microsoft Office 2019 ale Word, Excel, PowerPoint si OneNote pentru Windows 10, instalate pe un PC, pentru a fi utilizate la munca, acasa sau la scoala.

Office Word 2019 

Pentru o experinta mai relaxanta pentru ochi, in Word, Excel, PowerPoint, Outlook sau OneNote gasiti tema neagra Office 2019.

Office 2019 Word ofera functii suplimentare si instrumente de invatare, subtitrari, descrieri audio, convertire text in vorbire si imbunatatiri de accesibilitate.

Office PowerPoint 2019

Office PowerPoint 2019 dispune de o experienta de prezentare mai bogata si mai dinamica, incluzand crearea fara efort a miscarii cinematice, aplicarea miscarii obiectelor 3D in diapozitivele dumneavoastra, in timp ce puteti sari intre sectiuni in ordinea in care va decideti, prin simpla utilizare a unui creion digital*.

* Functiile de zoom si creion sunt disponibile numai pentru PC

Office Excel 2019 

Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maximum datele. In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.

Alte informatii

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar mulți utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licențe care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licențele lor „folosite” devin redundante.

Furnizorii nostri răscumpără aceste licențe  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la prețuri semnificativ mai mici. Vă puteți întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este!

Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licențelor folosite, a fost pronunțată de Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licențele de software perpetue pot fi tranzacționate în mod liber, drepturile de distribuție ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Microsoft Office este în prezent cea mai cunoscută și mai utilizată suită de birouri din lume. De la versiunea 2003, Microsoft a adăugat cuvântul „Office” în fața numelui fiecărui software din suită. De-a lungul anilor și odată cu lansarea de noi versiuni ale suitei, Microsoft Office s-a impus ca lider în suita de birou, cu tot mai multe funcții care vizează simplificarea utilizării biroului, atât în ​​lumea profesională, cât și în cea privată.

Astfel: Office dezvăluie o interfață cu utilizatorul foarte diferită de versiunile anterioare, având ca punct principal înlocuirea meniurilor și a barelor de instrumente cu un banner care conține pictograme de instrumente și diverse funcții numite „Ribbon” sau „Ruban” în franceză, care va fi apoi o revoluție.

Pentru informații despre noile caracteristici din Office 2019, consultați articolele „Ce este nou” pentru Access, Excel, Outlook, PowerPoint, Project, Visio și Word. Office 2019 include unele, dar nu toate, caracteristici care sunt disponibile în versiunile Office care vin cu un plan Office 365 (sau Microsoft 365).

Office 2019 nu va primi funcții noi suplimentare acum după ce a fost lansat. Dacă doriți să obțineți noi funcții Office în mod continuu, ar trebui să luați în considerare trecerea la un plan Office 365 (sau Microsoft 365) care include Office. Cele mai multe dintre aceste planuri de întreprindere includ aplicații Microsoft 365 pentru întreprinderi (denumite anterior Office 365 ProPlus), care include aceleași aplicații Office ca și Office Professional Plus 2019.

Pentru mai multe informații despre planurile disponibile, consultați planurile Office 365 pentru întreprinderi și planurile Microsoft 365 pentru întreprinderi. . Pentru mai multe informații despre noile funcții, consultați Ce este nou în Microsoft 365.

Vă recomandăm să dezinstalați versiunile existente de Office înainte de a implementa licenta Microsoft Office Pro 2019. Dacă dezinstalați versiuni anterioare ale produselor Office care au fost instalate cu Windows Installer (MSI), Office Deployment Tool poate elimina majoritatea acestor produse pentru dvs., ca parte a instalarea Office 2019. Pentru mai multe informații, consultați Eliminarea versiunilor existente de Office înainte de a instala Office 2019.

Cerinte sistem Licenta Office Pro 2019:

‣ Memorie: minimum 2 GB RAM
‣ Hard disk: spatiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
‣ Ecran: rezolutia de minimum 1 024 * 768 pixeli
‣ Placă grafică: asistentă DirectX 10 necesară pentru interfată accelerată GPU
‣ Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
‣ Versiune .NET: minimum versiunea .NET 3.5
‣ Sistem de operare: Windows 10, Windows Server 2019

Alte produse din categoria Office

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Office Pro Plus 2019 – Activare Online”