Licenta Office Home Business 2016 MAC

195,00lei

Descriere

Licenta Office Home Business 2016 MAC

Acest produs este pentru MAC

Pentru 1 user

– O singura achizitie pe 1 dispozitiv
– Cerinte sistem: MAC OS
– Versiuni Classice 2016 Word, Excel, PowerPoint and Outlook, plus Onenote

Ce primesti dupa ce faci comanda

  •  Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
  •  Cheie activare Licenta Office Home Business 2016 MAC cheie/cod-ul de activare este livrata electronic prin e-mail

 

Pentru societati, studentii si familiile care doresc versiuni clasice Office 2016 ale Word, Excel, PowerPoint si OneNote pentru MAC, pentru a fi utilizate la munca acasa sau la scoala.

Noile funcții din versiunea Windows includ posibilitatea de a crea, deschide, edita, salva și partaja fișiere în cloud direct de pe desktop, un nou instrument de căutare pentru comenzi disponibile în Word , PowerPoint , Excel , Outlook , Access , Visio și Project numit „Spune-mi”, mai multe opțiuni „Trimite ca” în Word și PowerPoint și co-autor în timp real cu utilizatorii conectați la Office Online.

Alte caracteristici mai mici includ Insights, o caracteristică alimentat de Bing pentru a furniza informații contextuale de pe web, o bară laterală Designer în PowerPoint pentru a optimiza aspectul de slide – uri, mai multe noi tipuri de diagrame și șabloane în Excel (cum ar fi TreeMap , graficul Sunburst (cunoscut și ca o diagramă inelară), diagramă cascadă , diagramă și histogramă a cutiei și șabloane financiare și de calendar), noi animații în PowerPoint (cum ar fi tranziția Morph), capacitatea de a insera videoclipuri online în OneNote , suport îmbunătățit pentru atașamente pentru e-mailuri în Outlook ( acceptând atât fișiere stocate local, cât și fișiere pe OneDrive sau SharePoint), o funcție de grupuri pentru Outlook și uncaracteristică de prevenire a pierderii datelor în Word, Excel și PowerPoint.

Office 2016 Word

Office 2016 Word ofera functii suplimentare si instrumente de invatare, subtitrari, descrieri audio, convertire text in vorbire si imbunatatiri de accesibilitate.

Office 2016 Excel

  • Office2016Excel îmbogăteste prezentările dumneavoastră cu o scalare mai bună, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitătile, pentru a vă utiliza la maxim datele. În plus, folosind tipul de diagramă vizuală, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente în ordine cronologică pe o evolutie liniară a timpului.

Office 2016 Outlook

  • Office2016 Outlook oferă noi functii inteligente interesante, permitându-vă să realizati mai multe, inclusiv evidentierea contactelor cheie adăugând simbolul @ înaintea numele lor în continutul unui e-mail sau al unui element de calendar, să verificati usor rezervările de călătorie si livrarea pachetelor, în timp ce căsuta de mesaje prioritare vă ajută să sortati cele mai importante e-mailuri.

PowerPoint Zoom

  • Cu PowerPoint Zoom, povestirea ajunge la un nivel cu totul nou, introducând naratiuni neliniare utilizând diapozitive interactive sumare. Zoom vă oferă flexibilitate mai mare, permitându-vă să mentineti firul narativ fără a iesi din modul de prezentare; mentineti publicul interesat, în timp ce efectul de zoom măreste atentia acestora.

Excel

Office Outlook

Powerpoint Zoom

Alte informatii

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante.

Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici. Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Cerinte sistem Licenta Office Home Business 2016 MAC

Sistem de operare compatibilMAC
Frecventa procesor1.6 GHz
Capacitate memorie RAM2 GB
Capacitate stocare10 GB4 GB

Alte produse din categoria Office

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Office Home Business 2016 MAC”