Licenta Office Home And Student 2019

99,00lei

SKU: PCx1-1 Categorie:

Descriere

Licenta Office Home and Student

Ce primesti dupa ce faci comanda

– Factura fiscala (confirmarea achizitiei legale)
– Licenta, cheia/cod-ul de activare este livrata electronic prin e-mail
– Tutorial asistenta la instalare

Metoda de instalare

Instalarea pentru Office Home & Student se va face conform instructiunilor primite pe e-mail.
Activarea se face telefonic prin centrul autmat de activare al Microsoft

Licenta Office Home and Student
Licenta Office Home and Student

Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office PC

Pentru studentii si familiile care doresc versiuni clasice Office 2019 ale Word, Excel, PowerPoint si OneNote pentru Windows 10, instalate pe un PC, pentru a fi utilizate acasa sau la scoala.

Office 2019 Word

Pentru o experinta mai relaxanta pentru ochi, in Word, Excel, PowerPoint, Outlook sau OneNote gasiti tema neagra Office 2019.

Office 2019 Word ofera functii suplimentare si instrumente de invatare, subtitrari, descrieri audio, convertire text in vorbire si imbunatatiri de accesibilitate.

Office PowerPoint 2019

Office PowerPoint 2019 dispune de o experienta de prezentare mai bogata si mai dinamica, incluzand crearea fara efort a miscarii cinematice, aplicarea miscarii obiectelor 3D in diapozitivele dumneavoastra, in timp ce puteti sari intre sectiuni in ordinea in care va decideti, prin simpla utilizare a unui creion digital*.

* Functiile de zoom si creion sunt disponibile numai pentru PC

Office 2019 Excel

Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maximum datele. In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.

Alte informatii despre Licenta Office Home and Student

Despre software utilizat anterior

Conceptul există deja de cel putin două decenii, dar multi utilizatori încă nu au auzit despre asta.

Software-ul „utilizat anterior” (de multe ori denumit „folosit”) înseamnă licente care nu mai sunt necesare fostilor proprietarilor. Proprietarii sunt, de obicei, companii mari care doresc  să treacă, cu totul, la un alt software sau pur si simplu isi inchid activitatea. Asta înseamnă că licentele lor „folosite” devin redundante.

Furnizorii nostri răscumpără aceste licente  astfel încât să nu fie irosite si sa poata fi folosite si de alti clienti. În acest fel, putem vinde produsele la preturi semnificativ mai mici.

Vă puteti întreba – conceptul sună grozav, dar este legal? Desigur că este! Una dintre cele mai importante hotărâri, privind vânzarea licentelor folosite, a fost pronuntată de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) în 2012 care prevede ca licentele de software perpetue pot fi tranzactionate în mod liber, drepturile de distributie ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului.

Microsoft Office a apărut pentru prima dată în 1989 și a început ca un fel de pachet de aplicații care au fost vândute anterior separat. Microsoft Office este în prezent cea mai cunoscută și mai utilizată suită de birouri din lume. De la versiunea 2003, Microsoft a adăugat cuvântul „Office” în fața numelui fiecărui software din suită.

De-a lungul anilor și odată cu lansarea de noi versiuni ale suitei, Microsoft Office s-a impus ca lider în suita de birou, cu tot mai multe funcții care vizează simplificarea utilizării biroului, atât în ​​lumea profesională, cât și în cea privată. Astfel: Office 2007 , lansat târziu , dezvăluie o interfață cu utilizatorul foarte diferită de versiunile anterioare, având ca punct principal înlocuirea meniurilor și a barelor de instrumente cu un banner care conține pictograme de instrumente și diverse funcții numite „Ribbon” sau „Ruban” în franceză, care va fi apoi o revoluție.

CERINTE MINIME SISTEM Licenta Office Home and Student
Sistem de operare compatibilWindows 10
Frecventa procesor1.6 GHz
Capacitate memorie RAM2 GB
Capacitate stocare10 GB

Doresti sa achzitionezi un alt tip de licenta office?  Click aici!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Licenta Office Home And Student 2019”